3.2.07

Golden Parazyth - Apartment of Steel (Partyzanai, 2006)

Günümüzde gittikçe yayılan "Net Label" kültürünün Litvanya'dan doğup çıkan uzantısı Partyzanai'den müzik dünyasına yeni bir isim katıldı. Golden Parazyth Litvanyalı bir yetenek ve 2005'te müzik dünyasına adım attıktan sonra yeni albümüyle de ilgi topladı.

Dinlediğinizde aslında müziğinde yoğun bir İngiltere havası hissetmek mümkün. Zaman zaman endüstriyel, progresif, karanlık, aksak ritmli ve indie havası veren vokalleriyle bunu ortaya koyuyor. Vokallerin hepsi kendisine ait ve yaptığı canlı performanslarda da vokal yapıyor. Bu açıdan ayrıcalıklı olduğunu söyleyebiliriz.

Albüm aslında ortalamanın sadece biraz üzerinde. Ancak albümdeki birkaç çalışma sebebiyle dinlemeye değer. Genel olarak güçlü vuruşlar kullanıyor ve buna tezat olarak ya vokal ya da melodiyi yumuşak kullanarak değişik bir etkileşim yaratıyor. Vokal genel olarak başarılı ancak son 3 çalışmada ciddi biçimde vasat.

Elektronik müzik açısından fazla sesi çıkmayan Litvanya'dan gelecek vaadeden birinin çıkması oldukça güzel. Zaten Partyzanai'de albüm açıklaması bölümünde büyük bir plak şirketinin Golden Parazyth'in elinden tutmasını umduğunu belirtmişler. Umarım bu olur.

Bu arada özel isteğe göre albümü CD olarak da almak mümkün. Bunun için Partyzanai'nin sitesine gidip oradaki linke basmak ve sipariş etmek yeterli.

Albümdeki dikkat çeken çalışmalar:

1) Boy In Space
3) Black Window
4) Vaza
8) Last Rainbow

Albümü indirmek için:

Link

Link Partyzanai'nin sitesinden alınmıştır.

Hiç yorum yok: