12.5.08

Davetiye Kutusu - U2 Tribute Show

Arada bir gönlü zengin bir organizatöre rastlarsak bugün olduğu gibi çeşitli organizasyonlara davetiye vereceğim buradan. Hemen gaza geldim vereceğim dedim ben de. İleteceğim diyelim. İlk davetiyeler bu Cumartesi gecesi Studio Live'da düzenlenecek "Efes Tribute Party : U2 Tribute Show - Achtung Babies" konseri için.

Öyle soru moru düşünecek halim yok. Blogdaki mail adresimden bana isim, soyad, telefon bilgilerini gönderen ilk 5 kişiye iki kişilik davetiye vereceğim. Grup hakkında bir nebze de bilgi ileteyim.

"Achtung Babies
U2 tutkunlarının bir tribute band kurması fikriyle Achtung Babies, 1993 yılında kuruldu. Roma’da Palladium Tiyatrosu’nda verdikleri ilk konserlerini 1300 kişi izledi.

O günden itibaren kendilerini efsanevi İrlandalı grubun müzik ve imajını adeta klonlomaya adayan Achtung Babies, öncelikle isimlerini İtalya’nın resmi U2 fan kulübü “backstage” tarafından En İyi U2 Tribute Band olarak kabul edilmeleriyle duyurdu.

Günümüzde Dünyanın en iyi U2 Cover Grubu kabul edilen ve yıl boyunca festivallerde konserler veren "Achtung Babies" muhteşem "U2" performansları ile Studio Live sahnesine konuk olacak. "

Gecenin ev sahipliğini de New Wave partilerinden tanınan DJ Neu! ve DJ Fırat yapacaklar.

Herkese bol eğlenceli geceler. Notasız gününüz geçmesin.

Gecenin Biletix'teki sitesi

Not: Davetiyeler tek kişiliktek iki kişiliğe çıktı. Hiçbir masraftan kaçınmıyoruz mübarek.

1 yorum:

ferhat can dedi ki...

ben kazandım ! oley birincilik teli benim. en birinci ben oldum.

(fırat @ penguen)