19.9.07

Bo.Da. Plays Madonna In Jazz (Cinedelic, 2007)

Evet ilginç bir albüm çıktı karşıma. Aslında albüm çıkalı bir hayli olmuş ama daha önce fark etmemiştim. Bilseydim daha önceden davranırdım. Açıkçası Bo.Da. kim onu da bilmiyorum. Bu sebeple albüm temelinde konuya girmek bence en uygunu olacak. Albüm Madonna'ya adanan bir caz toplaması olmuş. Madonna'ya adanan derken, onun en beğenilen parçaları yorumlanmış diyeyim.

Madonna'yı farklı bir telden dinlemek için güzel bir albüm. Elbette vokalistin Italyan aksanı çok rahatça yüzümüze vuruyor kendini. Albüm bir nevi yerel bir barda Madonna'nın parçalarını yorumlayan caz grubunu dinlermiş hissi veriyor. Bu sebeple olayın çok profesyonelce kotarılmadığını söyleyebilirim. Ama yapılan iş güzel. Yorumlamalar da gayet başarılı. Sadece daha dikkatli çalışılabilirmiş. Bu konuda eksiklik hissettiriyor.

Albümde La Isla Bonita, Holiday, Frozen, Material Girl, Papa Don't Preach, Like A Virgin ve Music gibi Madonna'nın unutulmaz parçalarının yorumları var. Madonna hayranları için yeni albümü çıkana kadar soluk aldırabilecek bir çalışma.

MP3: La Isla Bonita
MP3: Material Girl

Satın almak için

Hiç yorum yok: