8.6.07

Aman tanrim anket sonuclandi!

E ne olacaktı zaten. Bir hafta su gibi geçti ve anketimiz de tarihte yerini aldı. Bilebileceğiniz üzere anketimiz albümdeki çalışmalardan örnekleri nasıl sunacağım yönündeydi. Anket sonucuna göre eski sistemim olan her çalışmadan düşük kalitede ses kesiti sunma dönemi kapandı 28 oyun sadece 5'ini alarak. Daha sonra son birkaç albümde örneği görülen site içinde dinlenebilen 2 örnek çalışma sunma dönemi de rüzgar gibi geçti tabiri caizse ve o da gitti 28 oyun 7'sini alarak. Elimizde kaldı indirilebilir MP3 dönemi. 28 oyun 16'sını alarak bu anketimizin şampiyonu MP3 oldu.

Bundan sonra her albümden beğendiğim 2 parçayı sizlerle paylaşacağım aksi benden rica edilmediği sürece. Bu iki parça normal kalitede ve MP3 formatında olacak. Bunlar tanıtım amaçlı olduğu için hukuki bir sorun da yok. Merak edenlere söyleyeyim.

Bu parçaların amacı da bildiğiniz sanatçıların henüz edinmediğiniz albümleri veya hiç bilmediğiniz ve edinmekle de an itibariyle alakanız olmayan albümleri size tanıtma amaçlı. Size yeni bir şey sunabilirsem ne mutlu bana. Bakalım Mp3 sistemi faydalı olabilecek mi? Yorumlarınızı beklerim.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazı altında MP3 bulmak hayatın güzelliklerinden biri. Maksat paylaşımsa, en iyi yol bu.
Anna Nygren'ı bilmezdim ama artık 2 şarkısı var bende. Bir başkası yeni bir MP3 koyarsa, 3 tane şarkısı olacak. Kariyeri boyunca 3.

Yok ya! Durum bu kadar vahim değil, tabii. Albüm de almak lazım. Cd'yi tutup okşamanın zevkini daha kaç şeyde alabiliriz?