23.6.07

Tanıtım Diskleri ...(1) M_nus Tour Promo CD

Richie Hawtin'in artık efsanevileşmeye yönelen minimal tekno plak şirketi M_nus'ın kendini tanıtmaya ihtiyacı yok denilebilir. Ancak var olduğunu düşünüyorlar ki Beatport'tan özel olarak 320 kbps olarak böyle bir albüm yayınlamayı uygun görmüşler.

Albümde M_nus'ın eski ve yeni ağır toplarının çalıimaları bulunuyor. Buradaki çalışmaların hepsi yeni değil elbette ancak son 2 yılı kapsadığını söylemek mümkün. Daha yeni yayınlanan çalışmalar da mevcut. Bu açıdan da faydalı.

Albümde dikkat edilesi sanatçılar demeye gerek yok çünkü seçki olduğu için tüm sanatçıların en iyi çalışmaları yer alıyor. Yani M_nus bunu toplama albüm olarak satsa bayağı güzel bir satış rakamına ulaşırdı. Ancak Beatport'a üye olup albümü indirebilmeniz büyük bir imkan. Albüm ayrıca özel olarak da dağıtıldı.

Minimal teknoyu en özgün halinde dinlemek için ideal bir albüm. Şimdi beğendiğim parçaları ayırmak da haksızlık gibi geldi. O yüzden parça listesi aşağıda.

01. Marc Houle - Black Jack 13 (Original Mix)
02. Magda - Panna Cotta Eyes (Original Mix)
03. Heartthrob - Baby Kate (Troy Pierce's First Day Of Rehab Mix)
04. JPLS - Twilite 7 (Original Mix)
05. Gaiser - Half Life (Original Mix)
06. Troy Pierce - GRVL (Original Mix)
07. Tractile - Ardorant (Marc Houle Remix)
08. Plastikman - Snark (Ricardo Villalobos Edit)
09. Ambivalent - Nugget (Original Mix)
10. Niederflur - Isv (Original Mix)

Bu arada Beatport için de birkaç not düşmek gerekiyor. Kompakt'ın MP3 sitesini kurmasının ardından elektronik müzik satışındaki tahtını tehlikeye sokmak istemediler ve inanılmaz bir atağa giriştiler. Yakında Trendsetter'da yayınlamış olduğum bir yazımı da 2 parça halinde yayınlayacağım bu sitelerle alakalı ve karşılaştırma imkanı bulacaksınız eğer hepsini tanımıyorsanız.

M_nus
Beatport

Hiç yorum yok: