25.10.06

Legowelt - Astro Cat Disco (Clone, 2006)

Danny Wolfers başarılı projesi Legowelt'ten farklı bir albüm çıkardı. Albüm Mp3 bazlı ve sadece Itunes'dan satın alınabiliyor. Albümde yayınlanmamış veya zamanında kaybedilmiş sanılan çalışmalar yer alıyor.

Danny Wolfers 1990'ların başlarında prodüksiyon yapmaya başladı ve Chicago House'tan Funk'a, tekno'dan elektro'ya çok farklı müzik türlerinden etkilendi. Bunun sonucunda da Hague konseptini ortaya çıkardı. Daha sonra kendisini takip eden Orgue Electronique ve Bangkok Impact gibi isimlerle bu konsepti çok daha güçlü bir hale getirdi.

Prodüksiyonlarında genel olarak elektro, disko, itali-disko ve funk'a yer veriyor. Bugüne kadar Disco Rout, He Who Rides The Tiger, Are You Truly Debonaire ve Strange Girl gibi önemli çalışmalara imza atan Legowelt bu albümde de eski ama hala günümüze uygun çalışmaları bize sunmuş. Doğruyu söylemek gerekirse albümde çok iyi hazırlanmış çalışmalar var. Özellikle albüm genelinde Italo-disko havası bir hayli yoğun. Legowelt'in bir önceki "Classics 1998-2003" albümünden sonra çok güzel geldi.

Albümdeki dikkat çeken çalışmalar ise:

1) BerlinOstbahnhof
3) City Lights
4) Crystal Cat
5) Dirty Tango
6) Disco Bitch
9) How Deep Can I Go 2
11) Make Your Move

http://www.legowelt.com
http://www.itunes.com

Hiç yorum yok: